Klar for Aafk

131
Erlend Segberg blir Aalesund-spiller. Foto; Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Erlend Segberg har skrevet en treårskontrakt med Aalesund.

Han sa tidligere i vinter nei til å bli med videre i Start.

-Jeg er en ledertype som liker å styre spillet og gjøre medspillerne mine gode. En av mine fremste styrker er å sette lagkameratene mine opp slik at de kommer i gode posisjoner, forteller hovedpersonen selv, som ser fram til å komme i gang i nye omgivelser, sier Segberg og fortsetter:

– Dette blir veldig spennende. Jeg kommer til en klubb og en by som jeg har godt inntrykk av fra tidligere. Her får jeg et miljø og et trenerteam som passer meg bra, sier Erlend Segberg til Aalesunds nettsider.

- Annonse -

Les også: Segberg ferdig i Start

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -