Klare Sandefjord å stoppe angrepstrioen til Rosenborg?

407

Det er klart for runde to i Eliteserien 2017, og spørsmålet er klarer Sandefjord-mannskapet å påføre Rosenborg sesongens første tap?

Sandefjord

Sandefjord var bare noen få minutter unna å klare å få med seg alle tre poengene mot Lillestrøm i serieåpningen. Men helt på tampen av kampen slapp de inn to mål i Lillestrøm sin jubileumskampen.

I en kamp som Lillestrøm hadde de fleste sjansene og seieren var full fortjent. Nå møter Lars Bohinen Rosenborg som er det sterkeste laget, og er favorittene til å vinne serien for tredje året på rad. For Sandefjord ligger nøkkelen i å hindre innlegg fra begge kantspillerne til gjestene, som kan være den største trusselen, ettersom Rosenborg har en voldsom duell spiller i Nicklas  Bendtner.

- Annonse -

Rosenborg

Trønderne kommer til kampen stinn av selvtillit etter seieren mot Odd Grenland i seriepremieren. Når det gjelder gjestene fra Trondheim, brukte de over en omgang før dem fant veien til nettmaskene, og det ved to perlescoring fra Nicklas Bendtner, Milan Jevtović og et selvmål fra gjestene. I en kamp hvor gjestene startet kampen klart best. I fjor tapte Rosenborg begge kampene mot Odd.

Nå møter de laget til Lars Bohinen på Komplett Arena. Rosenborg er nødt til å få en helt annet start på kampen i kampen mot Sandefjord, en tilfellet var mot Odd Grenland. Nå er riktig nok Sandefjord et langt svakere lag på papiret, men man skal aldri avskrive et nyopprykket lag. Det er flere stor lag rundt om i Europa som har tatt de små klubbene alt for lett, og det kan fort straffe seg.

Kamp fakta

Sandefjord har tapt 10 av sine siste 11 kamper (Eliteserien). Rosenborg er ubeseiret i 28 av sine siste 30 kamper (Eliteserien). Gjestene Rosenborg har vunnet sine siste 6 kamper mot Sandefjord i alle konkurranser. Det har blitt scoret 2,5 mål i Sandefjord ‘s siste 6kamper i (Eliteserien). Rosenborg har scoret minst 2 mål i 11 av sine 12 siste kamper mot Sandefjord i alle konkurranser. Det har blitt scoret 2,5 mål i 6 av Rosenborg ‘s siste 7 kamper (Eliteserien). Sandefjord har tapt med ett måls margin i syv av sine siste 8 kamper (Eliteserien).

Lag Nyheter

Sandefjord

Sandefjord spilte en bra kamp mot Lillestrøm i seriepremieren. Midtbanespiller Thomas Kind Bendiksen gikk glipp av kampen mot Lillestrøm i helgen på grunn av sykdom og regnes som en tvilsom inn mot kampen mot Rosenborg.

Rosenborg

Rosenborg kom fra en solid seier mot Odd Grenland, og ser ingen grunner til at de trenger å gjøre noen endringer på laget inn mot Sandefjord kampen. Fortsatt er  Yann-Erik de Lanlay ute av spill for trønderne. Magnus Stamnestrø hadde en operasjon i løpet siste halvdel av fjor årets sesongen, og vil være ute til etter sommerferien. Rosenborg har en dybde i troppen som ingen i Eliteserien bare kan drømme om. De kan rulle om de ønsker, uten at kvaliteten blir noe dårligere av den grunnen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -