Den amerikanske landslagssjefen har store forventninger til Dortmunds unge midtbanespiller Christian Pulisic.

Borussia Dortmunds 18-årige midtbanespiller Christian Pulisic er litt av en solskinnshistorie. Før denne sesongen hadde han ikke målt krefter på høyeste nivå, men det har ikke holdt han tilbake fra å prestere i Bundesliga med to mål og seks assist på tolv kamper.

Den unge spilleren er født i Pennsylvania og har dobbelt statsborgerskap (amerikansk, kroatisk) og i mars fikk han sin debut det amerikanske landslaget. Det gleder landslagssjef Jürgen Klinsmann, som omtaler kometen i store vendinger.

– Han har et uendelig potensiale. Jeg har alltid sagt at man er sin egen lykkes smed, og sånn er han. I USA er det unntaket som bekrefter regelen at man har en spiller som gjør det så godt i ung alder. I Europa så er regelen «er du god nok, så er du gammel nok» forteller Klinsmann i et intervju med FIFA.

- Annonse -

– Han har tatt skjebnen i egne hender. Pulisic er den puslespillbrikken som vi hadde håpet på i år. Utover det så er han et glimrende eksempel for andre unge spillere – for hva det krever å spille på høyeste nivå og hele tiden forbedre seg.

Christian Pulisic har gjort tre mål på sine første åtte landskamper for USA.

USA møter Mexico hjemme i VM-kvalifiseringen på Fredag, noe som er litt spesielt med tanke på at Donald Trump idag ble utnevnt til President i USA. Trump som blant annet har gått til valg på at han ønsker en mur langs grensen til Mexico.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -