Klopp: "Dortmund vil ikke lide etter salget av Mkhitaryan"

487

Dortmund bekreftet salget av Henrikh Mkhitaryan til Manchester United lørdag ettermiddag. Men nå går klubbens tidligere trener Jürgen Klopp ut og hevder at han ikke kommer til å savnes på Signal Iduna Park.

Dortmund bekreftet at Henrikh Mkhitaryan har blitt solgt til Manchester United. Klubbens tidligere trener Jürgen Klopp hevder klubben ikke vil vil lide etter salget av armeneren.

«Dortmund har klart å samle nesten alle av Europas største talenter i klubbens ungdomsystemet. Jeg er ikke bekymret for Borussia Dortmund. Da jeg kom til BVB var vi i en lignende situasjon,» sier Liverpool-manager til Sky Sports og utdyper tapet av Mkhitaryan:

«Hvis det er en klubb som kan håndtere tre eller fire nøkkelspilleres ‘avgang, så er det Borussia Dortmund og trener Thomas Tuchel. Jeg er ikke bekymret for dem,» sier Klopp.

- Annonse -

Ryktene startet i begynnelsen av juni

I begynnelsen av juni begynte ryktene om Henrikh Mkhitaryan og en overgang til Manchester United å blomstre i den engelske og tyske sportspresse.

Da var det Dortmund-profilens agent, Mino Raiola, som gikk ut i media og sa at Henrikh Mkhitaryan ønsket en overgang til Old Trafford, og at han ville gjøre alt for å gjøre det til en realitet.

Klarte og få han til Old Trafford

Selv om Dortmund i utgangspunktet ikke ønsket å selge, klarte til syvende og sist Mino Raiola å få sin klient til Manchester United.

Overgangen er foreløpig ikke blitt bekreftet offisielt av Manchester United.

Bilde: Henrikh Mhkitaryan (Foto: Youtube)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -