Klopp forsvarer Salah etter bryllupsfest: – Sosialt press

111
Jürgen Klopp. Bilde: Fars News Agency, Wikimedia.

Liverpools manager Jürgen Klopp ønsker ikke å kritisere Mohamed Salah offentlig etter å ha deltatt på brorens bryllupsfest.

Mohamed Salah har testet positivt for corona, og er dermed blant spillerne som ikke er tilgjengelige for Klopp mot serielederne Leicester på søndag. I tillegg til Salah er også Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson  ute med skader. Andy Robertson er usikker.

Salah testet positivt for corona da han var med det egyptiske landslaget. Senere dukket det opp bilder av Salah da han deltok på brorens bryllupsfest, uten avstand eller ansiktsmaske.

Les også: Haaland vant «Golden Boy»-prisen

- Annonse -

På pressekonferansen før Leicester-kampen vil Klopp likevel ikke kritisere Salah for festen – og forteller om en annen fest tidligere i år.

– Denne sommeren var jeg i Tyskland. En venn hadde utsatt bursdagsfesten sin på grunn av meg, fordi han visste at jeg var i Tyskland. Femti mennesker var til stede, jeg bestemte meg i siste liten til å avlyse, forteller Klopp.

– Det var bare en bursdagsfest. I andre land er det kanskje enda større sosialt press. Og brorens bryllupsfest er noe veldig spesielt, utdyper Klopp.

Likevel har Klopp tatt en samtale med Salah, men han mener dens innhold ikke er noe for offentligheten.

– Alle mine spillere er utrolig disiplinerte. Det var selvfølgelig noen hendelser, men de er veldig klare over situasjonen. Noen ganger fungerer det ikke som det skal og noe skjer, og nå er vi i denne situasjonen. Alt annet er mellom Mo og meg, sier Klopp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -