Klopp interessert i å hente Bundesliga profil

151

Roberto Firmino kan få selskap av en tidligere lagkamerat i løpet av sommeren.

 

Sist sommer hentet Liverpool Christian Benteke som ikke har levd helt opp til forventningene i løpet av sin første sesong,  for Liverpool  og Jürgen Klopp ser ikke ut til å sette pris på spissen fra Belgia. Med Benteke situasjon og Daniel Sturridge med et enormt høyt skadefrekvens i tankene, arbeider Liverpool nå for å styrke seg ennå mer offensive foran neste sesong.

– Som med Firmino i fjor sommer, og spesielt etter Klopps ankomst ønsker Liverpool å hente en tysker til. Ifølge Transfermarketweb forbereder Liverpool et bud i størrelsesorden på rundt 115 millioner kr. For Hoffenheim Kevin Volland, som både kan spille på kantene og inne som midtspiss.

- Annonse -

Liverpool-manager Jürgen Klopp er svært begeistret for tyskeren, hvor han allerede tidligere også forsøkt å hente Volland da han var trener  for Borussia Dortmund. Kevin Volland, som i 2014 debuterte på det tyske landslaget har spilt 26 kamper i Bundesliga denne sesongen og scoret syv ganger og står med åtte assists.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -