Klopp:- Matip er en klassespiller

171

Klopp:- Matip er en klassespiller

Schalke 04 forsvarsspiller Joel Matip er klar for Liverpool, fra og med etter denne sesongen. Trener Jürgen Klopp er veldig glad for det.

Den kamerunske landslagsspilleren Joel Matip, 24,  går til Liverpool som bosman-spiller etter at hans kontrakt med Schalke 04 går ut ved sesongslutt. Det ble bekreftet først igår. Hvor Jürgen Klopp virker å være storfornøyd med signeringen.

– Jeg er veldig glad. Alle som kjenner han ville ha vært interessert. Han er kanskje ikke den mest kjente spilleren i England, men han er 24 og har spilt rundt 200 Bundesliga kamper for Schalke. Han er en forsvarsspiller i verdenstoppen, veldig ung, men  erfaren, sier han til klubbens offisielle hjemmeside, og fortsetter:

Du finner ikke slike spillere for ofte. For å være ærlig, da jeg var på permisjon etter at jeg forlot Dortmund, tenkte jeg Joel, er spilleren for min neste klubb, hvis det var behov. Han har aldri spilt for laget mitt, men hver gang vi møtte hans lag, var han en av de beste på motstanderlaget. Spesielt i kampene mot Schalke, som var vår rival. Kanskje det sier mye om hans kvalitet.

- Annonse -

– Selv når han spilte for det laget, som var vår fiende, elsket  Dortmund treneren han, og du kan se hans kvalitet.

Da er det ekte kvalitet.Sjansen var der, og Joel ønsket å gjøre noe nytt. Han er og er en viktig spiller for sin klubb, det er normalt, han har spilt der siden ungdomsårene. Jeg tror ikke det var noen sjanse for en annen Bundesliga klubb akkurat nå, men Liverpool var riktig navn og riktig klubb.

Innlegget Klopp:- » Matip er en klassespiller» dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -