Klopp roser nysignering etter seiersmål: – Framtiden er lys

175
Jürgen Klopp. Bilde: Fars News Agency, Wikimedia.

Nysigneringen Diogo Jota ble Liverpools matchvinner mot Sheffield da han scoret 2-1-målet i det 64. minutt. Etter kampen ble portugiseren rost av Jürgen Klopp.

Diogo Jota kom i september fra Wolverhampton Wanderers for rundt 500 millioner kroner. Så langt har han fått til sammen fire kamper i Premier League for Liverpool. Etter målet i sin første seriekamp for Liverpool mot Arsenal, var scoringen mot Sheffield Jotas andre nettkjenning for sin ny klubb.

Les også: Evra og Neville kritiske til United-signering

Klopp er fornøyd med portugiserens innsats mot Sheffield, men påpeker samtidig at Jotas utvikling ikke er avsluttet.

- Annonse -

– Ja, Diogo scoret et fantastisk mål og var veldig godt involvert i kampen. Han kan bli mye bedre, 100 prosent, og det er gode nyheter, sier Liverpool-manageren etter kampen.

Klopp mener at Jota fortsatt jobber med å tilpasse seg Liverpools spillestil, ettersom Wolverhampton spilte på en annen måte. Tyskeren sier imidlertid at Jota allerede har kommet langt med tilpasningsprosessen.

– Ja, at han er så nær viser bare hvor god han er. Som jeg sa, hvis han holder seg skadefri, han er 23 og framtiden er lys, la meg si det sånn, sier Klopp.

Les også: 13-0! Historisk Ajax-seier i Eredivisie

Jota selv savner supporterne på stadion, men er glad for at scoringen sikret laget tre poeng.

– Som jeg sa tidligere da jeg scoret mitt første mål, jeg ønsket bare at tribunene kunne være fulle for å gjøre det enda mer spesiell. Men jeg tenker til slutt var det viktigste at målet mitt bidro avgjørende til å sikre seieren, så jeg er fornøyd med det, sier Jota til Liverpools hjemmeside.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -