Klubb-direktøren: Shakhtar-stjernen skifter til United eller City til sommeren

228

Shakhtar Donetsk CEO Sergei Palkin, avslører at klubbens brasilianske midtbanestjernen Fred, skifter til enten Manchester City eller Manchester United i sommervinduet.

Manchester City har lenge vist interesse for Shakhtar Donetsk Fred, mens Manchester United også tilsynelatende har holdt ett øye med midtbanespilleren. Nå hevder Shakhtar Donetsk klubbdirektøren, Sergei Palkin, bekrefter nå at Fred sannsynligvis flytter til en av Manchester-klubbene.

– Fred forlater oss i juni. Hvis han ikke bytter til Manchester City, vil han bytte tilManchester United, sier Palkin i ett intervju med Corriere dello Sport.

– Han er klar til å spille i en av verdens beste ligaer. Han er en veldig god spiller, men han er også veldig profesjonell.

Planen er at han i Manchester City skal erstatte den aldrende midtbanespilleren landsmannen Fernandinho, mens de røde djevlene ønsker ham som en erstatter for Michael Carrick, som bekreftet at han gir seg ved sesongslutt.

25-åringen Fred har spilt for den ukrainske store klubben siden 2013, men alt tyder nå på at han forlater klubben i sommer.

Det er langt fra første gang at de to Manchester klubber kjemper om underskriften til den samme spilleren. Så sent som i januar var Manchester City nær ved å snappe Alexis Sánchez, men til slutt ble han klar for United, som endte med å signere ham fra Arsenal.

Kommentarer

kommentarer