Kluivert får lederrolle i PSG

281
Bilde: Patrick Kluivert i en treningskamp for PSV i 2006. Foto: GHoeberX, (Wikimedia Commons)

Nederlenderen Patrick Kluivert har fått rollen som «Fotballdirektør» i PSG. 

Nederlenderen Patrick Kluivert har lagt opp som fotballspiller. I løpet av de siste årene har han prøvd seg i ulike roller innen fotball. Nå er han klar for en ny og krevende lederrolle. Han slutter nemlig som trener for Ajax sitt ungdomslag. Hans neste oppgave blir en lederolle i styrtrike PSG.

Der har han fått rollen som fotballdirektør, og kommer dermed til å være sjefen til klubbens nye trener Unai Emery, etter at Laurent Blanc fikk sparken i klubben.

Så sent som i mai skrev Patrick Kluivert under på en ny to-årskontrakt med Ajax, hvor han var å trene for U19-laget. Men rollen han ble tilbud i Frankrikes ledende klubben var altfor god til å si nei.

- Annonse -

Kluivert som i sin tid som spiller huskes best fra den gangen han avgjorde Champions League-finalen i 1995 og de årene han spilte for FC Barcelona, var også assistenttrener under Louis van Gaal for Nederland, som ledet landslaget til en bronsemedalje i 2014-VM i Brasil.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -