Knall og fall i Verona

177

Bunnlagene Hellas Verona og Benevento møttes klare til dyst mandag kveld.

Hjemmelaget Verona og motstanderen Benevento var skuffende svake store deler av 1. omgang, og skapte flere frispark enn de skapte sjanser. For å være mer presis ble det utdelt hele 3 gule og 1 rødt (!) kort før det ble blåst til pause. Kort oppsummert kan man godt si at det var mer liggetid enn spilletid på samtlige spillere. Kun 1 avslutning på mål før pause.

Begge lagene er nyopprukket fra Serie B og har møtt hverandre tidligere. Forrige sesong greide Benevento å plukke med seg 4 poeng etter begge kampene mot Hellas Verona. Men dette er en ny sesong, med nye omgivelser og en hel del nye spillere.

Når 2. omgang blåses igang ser vi et helt annet Verona. Spillerne har fått en ny giv og kommer oftere til sjanser og avslutninger. Mattia Valloti er overalt på banen, og Alessio Cerci og Giampaolo Pazzini fungerer utmerket som et radarpar. Pazzini får en skikkelig fulltreffer men treffer dessverre tverrliggeren. Det skal også sies at Beneventos keeper Alberto Brignoli, som dessuten hadde sin første kamp for Benevento denne kampen, gjorde en strålende opptreden til tross for Romulos nydelige volleymål etter et perfekt innlegg fra Daniele Verde i det 74. minutt.

Marco Baroni og hans menn er i ubalanse etter det 8. strake tapet og med null poeng på tabellen for Benevento. Kampen ender 1-0 til hjemmelaget Hellas Verona.

Man of the match: Alessio Cerci (Hellas Verona)