Kniksens barnebarn scoret for Brann: -Jeg vil bli så god som mulig!

602
Niklas Jensen Wassberg scoret for Brann. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Barnebarnet til Roald «Kniksen» Jensen scoret det ene av Branns mål i kampen mot Øygarden. Niklas Jensen Wassberg (16) satte punktum da Brann vant 3-0.

-Det var litt klabb og babb i 16-meteren og den gikk opp i krysset. Jeg spilte litt på instinkt der, sier Jensen Wassberg til Fotballnerd.no om scoringen.

Han er fornøyd med kampen:

-For min del var det en god kampøkt de 45 minuttene jeg spilte. Selvfølgelig er det viktig for meg å prestere godt, men det viktigste er at laget vinner, sier Jensen Wassberg.

- Annonse -
Aune Heggebø scoret igjen for Brann. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Heggebø og Simba scoret
Det var Aune Heggebø som åpnet scoringsballet for Brann. Han scoret sitt aller første eliteseriemål sist. Mot Øygarden var han frempå igjen. Petter Strand slo en flott gjennombruddspasning og Heggebø gjorde ingen feil alene med keeper.

Moonga Simba doblet ledelsen for Brann like etter pause. Ruben Kristiansen fant Kasper Skaanes med et flott innlegg. Skaanes mistet ballen med Moonga Simba plukket den opp og scoret et flott mål.

Det var gledelig for Brann at Daniel Pedersen var tilbake på banen igjen. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Barnebarnet til Kniksen
Etter 81 minutters spill var det Niklas Jensen Wassberg sin tur. Han fikk ballen i 16-meteren og plasserte ballen elegant i vinkelen. Jensen Wassberg er barnebarnet til legendariske Roald «Kniksen», som herjet for Brann på 1960- og 1970-tallet.

-Jeg har sett et par klipp av ham, men jeg har ikke sett veldig mye, sier Jensen Wassberg til Fotballnerd.no.

Kniksen ble tidenes fjerde yngste spiller da han debuterte for A-landslaget som 17-åring. Jensen Wassberg vil gjerne bli A-landslagsspiller han også etter hvert, men det er litt tidlig foreløpig.

-Jeg er nok et godt stykke unna A-landslaget, sier Jensen Wassberg, som spiller på G17-landslaget.

-Hva er målet ditt som fotballspiller?

-Som fotballspiller er målet mitt å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg vil bli så god som mulig, sier Niklas Jensen Wassberg.

Niklas Jensen Wassberg og Brann-trener Kåre Ingebrigtsen,. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Ny mann i trenerteamet
Andrea Loberto er ny mann i trenerteamet til Brann. Han satt på benken i kampen mot Øygarden.

I 2005 fikk han sin første jobb i Norge, og var da i Vålerenga. Siden har han jobbet i Rosenborg, Haugesund, Fredrikstad og sist i Aalesund.

– Jeg har god kjennskap til norsk fotball, og jeg er analytisk. Både på å finne utviklingsområder for eget lag, og finne svakheter hos motstanderlaget, sier Loberto til Branns nettsider.

Sjekk en ny mann på Brann-benken! Andrea Loberto i midten er klar for Brann. Foto: Brage Æsøy Titlestad

Branns lag (4-3-3): Markus Pettersen (Eirik Holmen Johansen fra 46) – Ole Didrik Blomberg, Kristoffer Barmen, Vegard Forren, Ruben Kristiansen (Thomas Grøgaard fra 60) – Petter Strand (Niklas Jensen Wassberg fra 46), Daniel Pedersen (Isak Hjorteseth fra 76), Kasper Skaanes – Moonga Simba (Jon-Helge Tveita fra 60), Aune Heggebø, Daouda Bamba (Filip Delaveris fra 46).

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -