Kolbotn henter midtstopper fra ØHIL

109
Bildet er fra kampen mellom Øvrevoll Hoslo og Åsane i 2020. Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Øvrevoll Hosle-midtstopperen Susanne Haaland er klar for Kolbotn. 23-åringen har signert ut året med Toppserie-klubben.

Haaland kom til ØHIL i 2017, og har til sammen spilt 72 kamper for klubben. Forsvarsspilleren starter karrieren i naboklubben Stabæk. Etter gode prestasjoner i 1. divisjon gleder Haaland seg til å spille på øverste nivå.

– Jeg har hatt en veldig fin tid i ØHIL, men nå føltes det rett for meg å ta et steg opp. Da Kolbotn fremstår som en klubb med gode verdier og et sted jeg kan utvikle meg videre, ble dette et naturlig valg. Både støtteapparatet og spillergruppa har tatt meg særdeles godt imot. Nå gleder jeg meg stort til serien omsider kommer i gang. Da både håper og tror jeg at vi skal klare å bite fra oss, sier nysigneringen til klubbens hjemmeside.

Les også: KFUM-spiss returnerer til Fløy

- Annonse -

Kolbotns hovedtrener, Aleksander Olsen, er glad for at Haaland har signert for klubben.

– I en tøff tid med masse usikkerhet, ønsker vi å ha med Susanne på laget. Susanne har vært en av 1.divisjons mest ettertraktede forsvarsspillere og var dominant i sesongen i fjor. Hun er en rask og mobil forsvarer som er trygg med ballen. Hun har aldersbestemte landslagskamper og er en person med masse ressurser, sier han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -