Kolbotn stoppet Røa – Vålerenga og Rosenborg vant

550
Aleksander Olsen er Kolbotn-trener. Foto: Kolbotn, foto etter tillatelse

Vålerenga vant mot Lyn. RBK Kvinner var sterkest mot et LSK-lag som treningskamp-debuterte. Arna Bjørnar slo Klepp. Røa tapte mot Kolbotn.

Vålerenga – Lyn 3-1:
Amanda Andradottir sendte Vålerenga i føringen 1-0 på Intility etter å ha blitt nydelig gjennomspilt. Synne Jensen doblet til 2-0 etter en nydelig scoring. Hun curlet ballen i lengst hjørnet. Vakkert å se på. Lyn fikk sin fortjente redusering etter at Emma Iversen var uheldig å sette ballen i eget nett. 3-1 kom etter at Mari Nyhagen ble flott gjennomspilt og scoret sikkert.

-Jeg synes det var en godkjent første omgang, men svakt etter pause. Det var ikke ventet noe annet heller. Vi manglet fem-seks stykker, men de skal bite fra seg alle sammen, sier Vålerengas sportsjef Eli Landsem til Fotballnerd.no.

LSK Kvinner – RBK Kvinner 1-3:
På Strømmen stadion var det kaptein Emilie Haavi som åpnet scoringene. Haavi kom alene med keeper og hadde en sikker avslutning. Elin Sørum utliknet til 1-1 etter flott RBK-fotball, Julie Blakstad fant Matilde Alsaker Rogde som la inn 45 grader til Elin Sørum som fant nettmaskene.

Julie Blakstad sendte RBK Kvinner foran med 2-1. Et skudd fra 20 meter gikk rett på keeper Ida Norstrøm som famlet ballen i nettet. 3-1 kom etter at Matilde Alsaker Rogde slo 45 grader ut til Emilie Lein. Sistnevnte hadde en vakker avslutning i nettet.

Arna Bjørnar – Klepp 2-1:
Klepp tok ledelsen 1-0 på en corner. Målscorer var Helene Broch etter tre minutters spill. Emelie Løvgren utliknet til 1-1 etter fem minutters spill. Målet kom etter corner og Løvgren headet ballen i mål fra kloss hold. 2-1 scoringen til Arna Bjørnar kom etter klikk-klakk-spill og målscorer var Martine Midtbø.

Røa – Kolbotn 3-4:
Røa ledet 1-0, 2-1 og 3-2 men tapte likevel kampen 3-4 til slutt. Målscorere for Røa var Ragne Hagen Svastuen to ganger og Oline Brekke Fuglem. For Kolbotn scoret Ingrid Kvernvolden, Eline Hegg, Julie Klæboe og Johanne Fridlund.

-Vi slipper inn et par billige mål men prestasjonen i seg selv var bra. Vi får brukt alle sammen og fikk en god matching, sier Røa-trener Geir Nordby til Fotballnerd.

-Det er vår første skikkelige treningskamp. I forhold til det er jeg brukbart fornøyd. Vi burde og kunne scoret et par til, sier Kolbotn-trener Aleksander Olsen til Fotballnerd.no.