Köln forlenger med keeper

157

Thomas Kessler har blitt enig med klubben om en ny kontrakt med Bundesliga-klubben Köln.

FC Köln har valgt å forlenge kontrakten med 30-åringen Thomas Kessler, med en ny 3-års kontrakt. Kessler har vært under kontrakt med klubben siden 2000 og har vært reserve-keeper for førstevalget Timo Horn. Keeper selv er svært fornøyd med forlengelse med klubben i hans hjertet.

Det er med stor glede jeg kan bekrefte at jeg har forlenget kontrakten min med ytterligere tre år.  De siste tre årene har klubben blitt mer  kontinuitet, oppriktighet og profesjonalitet, så jeg er glad for å være en del av laget.

Jeg kan si at det er  en drøm for meg å kunne si at jeg har vært i klubben i over halve livet mitt, sier  Kessler til klubbens hjemmeside. I øyeblikket Köln på niende plass i Bundesliga.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -