Köln forsvarte førsteplassen mot Ingolstadt – Uavgjort mellom Dresden og Bochum

63

1. FC Köln fortsetter å være serielederne i 2. Bundesliga. Etter scoringer av Anthony Modeste og Dominick Drexler vant laget 2-0 i Ingolstadt. Dresdens nye trener, Cristian Fiél, tok ett poeng mot Bochum i sin første kamp.

FC Ingolstadt 04 – 1. FC Köln 1-2

Köln begynte best og hadde kampens første mulighet etter fem minutter. Deretter var det dog Ingolstadt som hadde overtaket og som kom til noen avslutninger. Fra Köln kom det lite fram til Jhon Cordoba gikk i bakken etter en duell med Jonatan Kotzke. Gjestene fikk tildelt et noe tvilsomt straffespark som Anthony Modeste konverterte.

Ingolstadt hadde også ballen mest etter pausen, men var ikke kreative nok til å true Kölns keeper Timo Horn. Köln, derimot, var iskalde da de først fikk muligheten og doblet ledelsen ved Dominick Drexler. Ut av ingenting scoret Bjørn Paulsen på overtid for hjemmelaget. Scoringen kom dog for sent til å sette Kölns seier i fare.

Dynamo Dresden – VfL Bochum 2-2

Dresden begynte best, men uten å være farlige. Bochum, derimot, var meget farlige da de først dukket opp i Dresdens sekstenmeter. Lukas Hinterseer scoret etter ti minutter. Milos Pantovic økte ledelsen fire minutter senere. Deretter hadde Bochum flere gode muligheter, men det var Dresden som scoret ved Baris Atik.

I andre omgang fortsatte begge lag å være offensive. Jannis Nikolaou utlignet etter en drøy time. Etter scoringen oppstod det ikke like mange sjanser som før. Mot slutten av kampen var Dresden nærmest seieren, men kampen endte med en fortjent poengdeling. Dresden ligger sju poeng foran kvalikplassen. Bochum er i ingenmannsland.

Arminia Bielefeld – SV Darmstadt 98 1-0

Bielefeld presset høyt fra begynnelsen og hadde god kontroll på kampen. Vertene var dog dårlige til å utnytte målsjanser. Mot slutten av omgangen klarte Darmstadt å lette litt på hjemmelagets press. Da det så ut som at gjestene kom seg bedre inn i kampen, sørget Fabian Klos for hjemmelagets fortjente ledelse.

Etter pausen var Bielefeld betydelige mindre offensive. Vertene fokuserte på å være trygge i forsvar. Mot et svakt lag fra Darmstadt hadde Bielefeld ingen store vansker med å holde buret rent. Mens Darmstadt ligger seks poeng foran kvalifiseringsplassen, er Bielefeld på trygg grunn.