Kommentar: Hva nå Mourinho?

155
Jose Mourinho
Jose Mourinho. Foto: Flickr

Kommentar: Hva nå Mourinho?

 

Chelsea har nå spilt 11 runder av sin Premier League sesong og ligger på en 15. plass før de andre lagene i Premier League har spilt sin runde. 11 poeng på 11 kamper er en håpløs statistikk for den regjerende ligamesteren, og ingen hadde forventet at dette skulle skje. Om dette er noe som skjer med ligamestre dette året, eller om Mourinho bare har dårlige tredje sesonger vet man ikke. For det er ikke bare Chelsea som sliter. Også regjerende ligamester i Italia, nemlig Juventus, sliter med å få kommet i gang denne sesongen.

Så hva nå, Mourinho?

Slik som ting ser ut akkurat nå, virker det ikke som om Mourinho har lyst å fortsette som manager i Chelsea. Med tanke på måten han snakker på pressekonferanser etter kamp, og måten han oppfører seg under kamp, virker det rett og slett ut som han er ferdig. F.eks. kan man se på hvordan reaksjonen hans var under kampen mot Liverpool tidligere i dag. Når Chelsea satte inn 1-0 ved Ramires etter 4 minutter, så lettet han ikke på smilebåndene en gang. Han bare satt der og så like irritert ut som vanlig.

- Annonse -

Det var ikke før Mourinho trodde Liverpools Lucas Leiva skulle bli utvist, at han faktisk viste glede med å hoppe å sprette på sidelinjen med et stort smil rundt ansiktet. Hvorfor, Mourinho? Hvorfor? Har du ikke en glede lenger av å være manager i Chelsea? Noe må i hvertfall gjøres om du ønsker å beholde jobben din. Om spillerne ikke lenger vil høre på deg, så må du i hvertfall prøve å snakke med din lojale kaptein John Terry. Få ham til å snakke laget for å få dem til å skjerpe seg og begynne å spille som det laget Chelsea var i fjor og som de egentlig skal være.

Med unntak av de som absolutt forakter Chelsea, så er det ytterst få som faktisk nyter at Chelsea gjør det såpass dårlig som nå. Chelsea er et lag som skal ligge å kjempe helt oppe i toppen gjennom hele sesongen, og det er ikke kjekt når et av Englands aller beste fotballag nå mest sannsynlig er ute av gullkampen allerede.

 

Dette har vært utrykket til Mourinho store deler av denne sesongen. Endrer det seg snart?
Dette har vært utrykket til Mourinho store deler av denne sesongen. Endrer det seg snart?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -