Kongsvinger påførte Sandefjord sitt andre serietap for sesongen der Moldskred ble matchvinner.

273

Kongsvinger IL    Sandefjord Fotball

Hjemmelaget finner vi på en 7.plass på tabellen før kampstart, mens Sandefjord Fotball troner øverst.

Det første som skjer i kampen av betydning, er etter 6 min når bortelaget får frispark fra ca 25-30 meters avstand fra mål. Ballen blir slått inn foran mål, og keeper Fredrikson og Sandefjords Sellin møtes i duell, og dagens dommer dømmer frispark i favør Fredrikson.

13 minutter er spilt, når Mats Cato Moldskred mottar ballen fra Sotrioglou, forserer to stoppere og alene med keeper Gundersen, plasserer han ballen i det lengste hjørnet fra 9-10 meter, og Kongsvinger tar en fortjent 1-0 ledelse på Gjemselund.

10 minutter senere, kommer hjemmelagets Ellingsen til en god mulighet, men i ubalanse, ender skuddforsøket hans med berøring av venstre stolpe og ut, stor sjanse til 2-0 for Kongsvinger.

Etter 29 min får Sandefjord en stor sjanse ved Storbæk. Han ser at keeper står langt ute, og fra ca 25-30 meter, forsøker han å lobbe over keeper, ballen treffer tverrliggeren og det står fortsatt 1-0.

40 minutter er spilt, når hjemmelagets keeper, Fredrikson, skal ta ballen på et slapt skuddforsøk, men glipper ballen og ruller mellom beina hans, men heldigvis for han, får han en hånd på ballen i siste liten før den hadde rullet over mållinjen.

Pauseresultatet blir 1-0.

Sotrioglou får en god sjanse etter 51 min, men etter å ha dratt av en mann, skyter han slapt og rett på keeper.

60 min er passert, når Storbæk fyrer kanonen innenfor 16-meteren, men skuddet stryker stolpen.

Etter 87 min, skyter Sellin ballen i tverrliggeren fra 16-17 meter, her kunne det stått 1-1, men marginene er ikke på gjestenes sin side.

Kongsvinger drar i land en viktig seier mot serielederen, og klatrer opp på en 6.plass på tabellen med 17 poeng, mens Sandefjord Fotball må nøye seg med 2.plassen med 25 poeng, poenget bak Kristiansund BK, som vant 3-1 borte mot Strømmen.

Neste motstander for Kongsvinger, blir borte mot tabelljumbo Ull/Kisa, mens Sandefjord skal bryne seg hjemme mot Kristiansund BK, m.a.o. en toppkamp kommende søndag.