Kongsvinger scoret to mål på to minutter og fikk med seg et poeng hjem fra Jessheim.

485

Logo-UllKisa     Kongsvinger IL

Før kveldens kamp, finner vi bortelaget Kongsvinger på 6.plass i OBOS-ligaen, mens vertene er å finne på jumboplassen. Kongsvinger har et svakt favorittstempel før avspark på Jessheim.

Første sjanse i kampen, skjer etter 11 spilte minutter, når hjemmelagets Solberg ser at keeper Fredrikson står langt ute, men skuddet hans, som får en herlig kurve fra ca 45-50 meter, treffer stolpen og Ull/Kisa er nær å ta ledelsen.

3 minutter senere, er hjemmelaget frampå igjen når Langås fyrer av et skudd som Fredrikson slår i stolpen, og en forsvarer får sparket ballen unna, nære på her!

Etter 30 min er det Kongsvinger som får en sjanse når Gjerstrøm får ballen fra Holter, skyter fra lang avstand men sklir i skuddøyeblikket, skuddforsøket stryker tverrliggeren, kunne lett blitt mål her.

Ikke så mye skjer i omgangen før i det 44 min, når Thomas Braaten hos Ull/Kisa header på mål. Fredrikson er på ballen, men ikke nok til å avverge, scoring blir det og 1-0 etter corner.

Lagene går til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget. Fortjent ledelse etter 4 skudd på mål og 2 i stolpen, mens bortelaget ikke har hatt en avslutning mellom stengene.

10 minutter ut i 2.omgangen, får Langås ballen fra Amundsen, og helt alene på rundt 10 meter, sender han avgårde et skudd som går i det lengste hjørnet, utagbart for Fredrikson, og Ull/Kisa dobler ledelsen til 2-0!

Kongsvinger gjør et trippelbytte når det er spilt ca 64-65 min, og Dadjo, Nystuen og Wennberg, erstatter Holter, Richardsen og Gjerstrøm. Kongsvinger tar grep for å komme tilbake i kampen.

71 min ut i kampen, skyter Ødemarksbakken et skudd fra avstand, kommer rett på Fredrikson, men han klarer ikke å holde ballen, men klarer til slutt å unngå at den sniker seg mellom beina hans og får hendene på ballen.  Minuttet etter, ropes det på straffe når en Kisa-spiller stopper et innlegg med handa, men dommeren blåser ikke for straffe for Kongsvinger.

Så skjer det mye i løpet av 2 magiske minutter. 78 min er spilt, når innbytter Dadjo får ballen på 10-11 meter, etter et flott angrep av Kongsvinger, demper ballen fra et innlegg og skyter den knallhardt i nettet, en viktig redusering! To minutter senere, skyter Moldskred fra 15-16 meter, treffer foten til Ovlien, som får vridd foten nok til å se at ballen spretter i mål, og Kongsvinger har skudd 2-0 til 2-2 i løpet av de nevnte to minuttene.

I siste spilleminutt, får hjemmelaget flere store sjanser, Jørstad får til et skudd fra 7 meter avstand, keeper er utspilt, men på en merkelig måte treffer ballen et Kongsvinger-hode, og det står fortsatt 2-2.

Rett etterpå, er keeper Hagerup hos hjemmelaget på den berømte bærturen, målet er åpent, men ingen spillere for bortelaget kommer til en avslutning.

2 minutter på overtid, får innbytter Nystuen hos bortelaget en god sjanse, men headingen hans går like over mål.

Det ender 2-2 og poengdeling på Jessheim Stadion.

Ull/Kisa stilte med følgende lag: Hagerup, Amundsen, Braaten, Dragsnes, Rosenkilde, Jørstad, Andreasen, Solberg (Henriksen fra 84 min), Ødemarksbakken, Krogstad, Langås.

Kongsvinger: Fredrikson, Pålerud, Richardsen (Nystuen fra 64 min), Ovlien, Suslov, Ellingsen, Martin, Holter (Wennberg fra 64 min), Gjerstrom (Dadjo fra 64 min), Moldskred, Sotiroglou.

Gule kort: Suslov, Kongsvinger og Solberg hos Ull/Kisa.

Dommer: Torkjell Jonsson Trædal