Kontroversiell scoring da Borussia Dortmund vant

465

Toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund, ble litt av et drama. Hvor dommeren gikk i garderoben.  

Søndagens første Bundesliga kamp ble en meget interessant kamp mellom laget som ligger på andreplass, og laget som ligger på en fjerdeplass i Ligaen da Bayer Leverkusen,  tok imot Dortmund. Førsteomgangen var imidlertid ikke veldig interessant. Det meste foregikk på midtbanen. Hvor ingen av lagene klarte nevneverdig å få overtaket i kampen. Den beste muligheten fikk Pierre  Emerick Aubameyang på overtiden av førsteomgangen, men skuddet fra han gikk til sides for målet. 

Midtveis i andreomgang økte temperaturen på banen i toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund, da Stefan Kiessling lagde et frispark, hvor Dortmunds Matthias Ginter valgte å ta det raskt, hvor Dortmund kontre hvem andre en Pierre Emerick Aubameyang scoret målet og det sto 0-1 til Dortmund.  etter 66 minutter av toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund. På benken raste Leverkusen-trener Roger Schmidt, som mente at et frispark i oppbygningen til scoringen var tatt på feil sted. Temperaturen ute på banen var alt annet en rolig. Etter voldsomme protester bestemte dommer Felix Zwayer seg for å sende Schmidt på tribunen, men treneren nektet å forlate banen. Da fikk dommeren nok og gikk i garderoben.

Spillerne ble stående igjen på banen og snakket sammen, mens stjernespilleren Marco Reus til slutt måtte smile av situasjonen. TV-bildene viste også Tysklands landslagssjef Joachim Löw som oppgitt trakk på skuldrene. Kort tid etter hendelsen valgte dommerne å entre banen, og kampen kunne fortsette. Bayer Leverkusen presset voldsomt for å få en utligning og på overtiden av kampen var Javier «Chicharito» Hernandez misbrukte en stor sjanse mot slutten for hjemmelaget. Mexicaneren så også ut til å bli snytt for straffe da Dortmunds Sokratis Papastathopoulos blokkerte headingen hans med hånden noen minutter etter at kampen ble sparket i gang igjen, noe som ikke hjalp på dommerens popularitet.

- Annonse -

I tillegg valgte Zwayer å blåse av kampen før det bebudede tillegget var ferdigspilt. eieren gjør at Dortmund fortsatt er åtte poeng bak serieleder Bayern. 12 kamper gjenstår å spille. Leverkusen er på sin side nummer fire.

Kampfakta:

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund 0-1 (0-0)

Mål: Pierre Emerick Aubameyang (65) (Borussia Dortmund)

Gulekort: Kampl (Leverkusen), Chicharito (Leverkusen),  K. Papadopoulos (Leverkusen), Bellarabi(Leverkusen), Wedell (Leverkusen) Durm (Borussia Dortmund)

Lagoppstillinger: 

Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Tah , Toprak , Wendell – Kramer , Kampl – Bellarabi, Mehmedi – Chicharito , Kießling

Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek , Sokratis, Hummels , Durm – S. Bender – Ginter – Leitner – H. Mkhitaryan , Pulisic – Aubameyang   

Innbyttere:

Bayer Leverkusen

46. K. Papadopoulos  for Toprak
46. Ramalho for Kampl
57. Hilbert for Jedvaj

Borussia Dortmund

46. Reus for Puliši?
69. Weigl for S. Bender
77. Subotic for Sokrat

Reserve Bank:
Bayer Leverkusen: Kresic (målvakt) . Frey . Brandt . R. Kruse

 Borussia Dortmund: Weidenfeller (målvakt). smelteverk. Kagawa. Ramos

Tilskuere: 30,210 tilskuere i utsolgt BayArena

Stadion: BayArena

Dommer: Felix Zwayer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -