Kovac føler presset i Bayern

88
Niko Kovac har full tillit hos klubb-ledelsen.Foto: FC Bayern München

Bayern München-treneren Niko Kovac har innrømmet at han føler presset, i kjølevannet av tapet mot Borussia Mönchengladbach i helgen.

Det er en presset Bayern München-trener som møte pressen mandag. Han er fullstendig klar over at hans tid kan gå mot slutten, om ikke resultatene forbedrer seg nokså kjapt, og blant annet kreves det endringer i formasjon og taktikken hans. Det etter at klubben startet sesongen forrykende. Men i løpet av den siste tiden har det gått nedover, og det er lenge siden den tyske storklubben har gått på en slik rekke med elendige resultater.

- Annonse -

Føler presset fra klubbledelsen

Etter tapet mot Borussia Mönchengladbach, Hertha Berlin å uavgjort kampene mot Augsburg og Ajax. Har klubben bedt han endre formasjonen, og taktikken. Klubben har ikke vunnet på fire kamper, og flere av stjernene i den tyske storklubben er missfornøyd med Niko Kovac. Selv fikk han spørsmål fra flere medier i Tyskland.

-Det spørsmålet jeg ikke kan svare,” sa Kovac på pressekonferansen, da han ble spurt om sin fremtid i klubben.

– Jeg vet hvordan ting fungerer i fotball og Bundesliga. Vi har spilt syv fantastiske kamper, men nå fungerer ingenting plutselig.

Han er også fullstendig klar over at han er i Bayern München, og at her aksepteres ikke for mange dårlige resultater.

– Jeg er fullstendig klar over at jeg er i en “klubb,” som forlanger toppresultater på bestilling.

Kommentarer

kommentarer