Kristian Fardahl Opseth er klar for Erzurumspor

127

Etter Martin Bjørnbak forlater også Kristian Fardahl Opseth Bodø/Glimt. 29-åringen har signert for den tyrkiske SüperLig-klubben BB Erzurumspor.

Opseth kom i 2017 fra Sogndal til Bodø/Glimt. Han scoret 28 mål for klubben i OBOS-ligaen i 2017 og er dermed spilleren med flest mål i løpet av én sesong i første divisjon. I 2018 spilte han samtlige tretti seriekamper fra start og scoret ti mål.

– Først og fremst er vi veldig glade på Kristians vegne. Det å få muligheten til å reise ut til en så spennende liga som den tyrkiske toppdivisjonen, er det ikke mange som får. Og i hvert fall ikke i en alder av 29 år. Den type historier hører til sjeldenhetene. Kristian kom til oss foran 2017-sesongen og har levert 38 mål på to sesonger i serien. Med det har han skutt seg inn i det absolutte toppsjikt av Glimtspisser gjennom tidene, sier Bodø/Glimt sportslige leder, Aasmund Bjørkan, til klubbens hjemmeside.

I Tyrkia venter på nytt nedrykksstriden på Opseth. Med 16 poeng etter 18 kamper ligger Erzurumspor nest sist i SüperLig. Klubben ligger dog kun ett poeng bak trygg plass.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -