Kristiansund har forlenget med Amin Askar

180
Amin Askar. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Amin Askar og Kristiansund BK har blitt enige om å forlenge kontrakten.

35-åringen har spilt i Kristiansund siden overgangen fra Sarpsborg i januar 2020. Kontrakten, som opprinnelig varte ut året, har blitt forlenget ut 2022.

– Jeg har blitt veldig glad i klubben og folket rundt, så dette er en gledesdag for meg. Familien kommer til Kristiansund så fort det lar seg gjøre, og de vil også bo her nå. Uten dem boende i Kristiansund hadde det ikke vært mulig å blitt her videre. Så dette blir blir gøy, rett og slett helt perfekt, sier Askar til klubbens hjemmeside og utdyper:

– Jeg har møtt mange fine folk rundt omkring, og naturen er mye vakrere enn der jeg er i fra. Dessuten er jeg utrolig stolt og ydmyk med tanke på varmen klubben viser meg og ønsket om at jeg skulle forsette var så sterkt. Nå ser jeg bare frem til familien er her, da blir alt enda bedre – om mulig.

- Annonse -

Les også: – Godt å få de første scoringene

Askar er en kjent profil i norsk fotball. Han har vært aktiv for Moss, Fredrikstad og Brann i tillegg til Sarpsborg og Kristiansund. Unntatt 18 måneder i Tyrkia, har han tilbrakt hele karrieren i Norge. Til sammen har han spilt 236 kamper (33 mål, 22 målgivende) på øverste nivå. For Kristiansund var han på banen i 28 av 30 seriekamper i 2020.

– Det er fantastisk at Amin bestemte seg for å bli med videre. Han er helproff og er en kvalitetssetter som alltid går foran og tråkker opp løypa til de unge og framadstormende spillerne våre. Han har lang erfaring og mange spilte kamper på høyt nivå. Samlet er dette svært viktig for oss i KBK nå som vi har som målsetting å henge med i toppen av Eliteseien videre, sier KBKs hovedtrener Christian Michelsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -