Kristiansund vant treningskamp mot Lillestrøm

206
Kristiansund vant i Lillestrøm. Bilde: GAD, Wikimedia.

(Lillestrøm – Kristiansund 1-3) Kristiansund BK snudde treningskampen mot Lillestrøm og vant i LSK-hallen. For Lillestrøm var nederlaget det andre tapet på rad.

Lillestrøm tok en tidlig ledelse. Etter en overgang spilte Thomas Lehne Olsen ballen til Ebiye Moses. 21-åringen satte ballen i lengste hjørne.

Utenom det var det Kristiansund som hadde ballen mest og som kom til de største mulighetene i en sjansefattig kamp. Rett før pausen utlignet Amidou Diop med et skudd fra rett utenfor boksen.

I andre omgang hadde begge lag noen avslutninger, men det var Kristiansund som tok en fortjent ledelse. Matvei Igonen måtte gi retur etter Flamur Kastratis avslutning. Torgil Gjertsen var på rett sted og satte ballen i mål.

Rett før slutt avgjorde Jesper Isaksen kampen. 19-åringen scoret Kristiansunds tredje mål etter en kontring.

Mens Kristiansund reiser på treningsleir til spanske Marbella, tar Lillestrøm imot Molde FK på tirsdag.