Kroatisk landslagsspiller om Bayern ryktene: Masse av tid til å forhandle

258

Andrej Kramarić har så absolutt ingen hast med å komme seg bort fra Hoffenheim, selv om han er forbundet med en overgang til Bayern München.

I engelske kretser blir Andrej Kramarić beskrevet som en flop, mens i Tyskland har spilleren levert varene og situasjonen er annerledes. Den kroatiske spissen ble hentet av Leicester for et par millioner i januar 2015, men han klarte ikke tilvende seg i Premier League-klubben. I stede kom han tilbake til Bundesliga og Hoffenheim.

Andrje har faktisk gjort det så bra at en klubb som Bayern München, nå viser interesse for spissen. Men det er ikke noe som haster for spilleren selv.

– Jeg har sett hva media har skrevet, men jeg gjør det enkelt. Det er rikelig med tid. Min prioritet er VM nå. Det er rikelig med tid til å diskutere en handel, sier den 26 år gamle Kroaten til Goal.

Andrej Kramaric bidro til å sikre Hoffenheim en sterk tredje plass i Bundesliga på lørdag, og nå har han mulighet til å slappe av litt før han begynner forberedelsene til VM sammen med det kroatiske landslaget.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -