Kultspiller død – ble kun 37 år gammel

3210
Maxim Tsigalko, Championship Manager 01/02. Foto: Skjermdump

Maxim Tsigalko som var en av de beste spillerne i spillet Championship Manager 01/02 er død, 37 år gammel. Hans egen fotballkarriere derimot sto ikke til de forventningene spillprodusenten ga ham.

Tidligere fotballspiller Maxim Tsigalko, født i 1982, er død i en alder av 37. Selv om Tsigalko ikke etterlot seg en veldig vellykket karriere som fotballspiller, vil det ikke være feil å si at han blir husket som en «legende» av Championship Manager 01/02 spillere.

Les også: Haaland, Sørloth & co.: Slik har de norske Tyskland-proffene prestert høsten 2020

Til å være blant de beste spissene i Championship Manager 01/02 (Forløper til det vi i dag kjenner som Football Manager) og en av de sjeldne målscorerne som kunne overstige 40 mål på en sesong, så kunne ikke den tidligere hviterussiske fotballspilleren leve opp til dette i virkeligheten og avsluttet fotballkarrieren i en alder av 26 år..

- Annonse -

Gjennom karrieren spilte Tsigalko for lagene Dinamo Minsk, Naftan, Kaysar (Kasakhstan), Banants (Armenia) og Savit. Han ikledde seg også den hviterussiske landslagstrøya to ganger, og klarte å score 1 mål på 68 minutter.

Les også: O, jul med din glede, Arteta.

Det er ikke gitt noen offisiell uttalelse angående dødsårsaken til Maxim Tsigalko, som var blant de uforglemmelige spillerne til Championship Manager 01/02, selv om han aldri var en «stjerne» -spiller.

Fotball diskuterer du i FB-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -