Kultspiller død – ble kun 37 år gammel

1592
Maxim Tsigalko, Championship Manager 01/02. Foto: Skjermdump

Maxim Tsigalko som var en av de beste spillerne i spillet Championship Manager 01/02 er død, 37 år gammel. Hans egen fotballkarriere derimot sto ikke til de forventningene spillprodusenten ga ham.

Tidligere fotballspiller Maxim Tsigalko, født i 1982, er død i en alder av 37. Selv om Tsigalko ikke etterlot seg en veldig vellykket karriere som fotballspiller, vil det ikke være feil å si at han blir husket som en “legende” av Championship Manager 01/02 spillere.

Les også: Haaland, Sørloth & co.: Slik har de norske Tyskland-proffene prestert høsten 2020

Til å være blant de beste spissene i Championship Manager 01/02 (Forløper til det vi i dag kjenner som Football Manager) og en av de sjeldne målscorerne som kunne overstige 40 mål på en sesong, så kunne ikke den tidligere hviterussiske fotballspilleren leve opp til dette i virkeligheten og avsluttet fotballkarrieren i en alder av 26 år..

Gjennom karrieren spilte Tsigalko for lagene Dinamo Minsk, Naftan, Kaysar (Kasakhstan), Banants (Armenia) og Savit. Han ikledde seg også den hviterussiske landslagstrøya to ganger, og klarte å score 1 mål på 68 minutter.

Les også: O, jul med din glede, Arteta.

Det er ikke gitt noen offisiell uttalelse angående dødsårsaken til Maxim Tsigalko, som var blant de uforglemmelige spillerne til Championship Manager 01/02, selv om han aldri var en “stjerne” -spiller.

Fotball diskuterer du i FB-gruppen: Vi som elsker fotball

Kommentarer

kommentarer