Ronaldo ute i 20 dager? – La Liga før runde 36

182

En lege som har behandlet Ronaldo tidligere påstår at han kjenner diagnosen til Ronaldo, og er bestemt på at den tar det minimum 20 dager å lege. Om det fremskyndes vil EM være i fare. Microrrotura er diagnosen (for de som kan noe om denslags). 

Runde 36 ble startet i går fredag 29/4, der vi fikk en forventet seier til Sporting Gijon over Eibar (2-0), noe som gjør at Sporting karret seg opp på sikker plass inntil videre. La oss se litt på nesdrykksstriden som kommer til å være veldig spennende inntil siste kamp er spilt:

15. Espanyol 37 –  (Sevilla H, Barca B, Eibar H)
16. Rayo 35 – (Atletico B, Sociedad B, Levante H)
17. Sporting Gijon 35 – (Getafe B, Villareal H)
18. Granada 33 – (Las Palmas H, Sevilla B, Barca H)
19. Getafe 32 – (Deportivo B, Gijon H, Betis B)
20. Levante 29 – (Malaga B, Atletico H, Rayo B)

Espanyol vil nok klare seg. Det er ikke sannsynlig at de 3 nederste skal ta veldig mange poeng, men de har et tøft program, og kan ende opp med å måtte slå Eibar i siste kamp hjemme.
Rayo bør klare dette nå, etter å ha plukket en del poeng i det siste,men de også kan havne i en situasjon der de må vinne siste kamp mot Levante, noe som bør være mulig.
Sporting Gijon har en nøkkelkamp igjen. Neste helg mot Getafe borte. Vinnes den så klarer de seg mest sannsynlig. Villareal i siste kamp kan bli begge deler. Er Villareal sikret 4. plassen og kanskje også har kommet til EL-finalen, da kan denne kampen være en gave til Sporting.
Granada har et tøft program igjen. De bør nok slå Las Palmas hjemme denne helgen skal det være noe håp om fornyet kontrakt.
Getafe har da samme viktig oppgjøret mot Gijon. Uten seier i den kampen blir det vanskelig.
Levante ser fortapte ut. 6 poeng opp til sikker plass. Det er mulig, men ikke sannsynlig. Om ikke Granada vinner hjemme mot Las Palmas denne runden, så er de mest sannsynlig at de 3 siste pr. nå, er de som rykker ned.

- Annonse -

I andre enden av tabellen er status uforandret, da alle 3 topplagene har vunnet sine siste 2 kamper. Der er det en ting som gjelder, og det er å vinne resten av kampene. 4, plassen er og har lenge tilhørt Villareal. Nå har de også avgitt mange poeng i det siste, og har sluppet lagene bak litt innpå seg. Celta ligger 4 poeng bak. EL-plassene innehas nå av Celta og Athletic Club. Sevilla er med i kampen 3 poeng bak.

Det betyr at lagene fra 8. plass til 14. plass bare har æren å spille for. Ingen mulighet til Europacup og utenfor fare i forhold til nedrykk. (Valencia, Las Palmas, Malaga, Eibar, Real Sociedad, Betis, Deportivo). Er dette en fordel for motstanderne at de ikke har noe å spille for?

La Liga er spennende i begge ender av tabellen, ingenting er avgjort når 3 runder gjenstår.
Real Madrid reiser til San Sebastian for å møte Real Sociedad. I følge rapportene blir det uten Ronaldo, Benzema, Kroos. Jese har også vært småskadet.
Barcelona har første-elveren intakt og det er forventet at det blir startoppsitllingen mot Betus i kveld, mens Atletico tar i mot Rayo hjemme på Calderon, så er det med samme laget som startet mot Bayern. Det er lite rotasjon og ingen hvile på gutta til Simone.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -