Lacazette åpner for et klubbskifte

179

Flere klubber rundt om i fotball-Europa har vært ut etter Alexandre Lacazette. Nå åpner hovedpersonen selv for å forlate Lyon.

Alexandre Lacazette har i flere år blitt ryktet med en overgang til flere storklubber i fotballeuropa, og nå sier hovedpersonen at han til sommeren  er ferdig i Lyon. Arsenal har vært blant kandidatene til å kjøpe franskmannen, men han forteller ikke spesifikt hva fremtiden vil bringe.

– Jeg tror at når sommeren kommer, så er tiden inne for og forlate Lyon. Jeg trenger nye omgivelser og prøve noe annet, sier han ifølge AllArsenal til Canal+.

Den 25 år gamle spissen har spilt nesten 200 kamper for Lyon og har scoret 90 mål for klubben, og har bevist at han kan det med å finne veien til nettmaskene. Hva prisen vil bli er vanskelig å forutsi, men han vil ikke bli billig å hente, for den klubben som ønsker han. Senest i sommer som var fikk klubben inn  flere bud på franskmannen, blant annet fra Arsenal, men Lyon har ikke tenkt å selge angriperen.

- Annonse -

En forandring må alle i gjennom, og nå er tiden kommet for at Lacazette ønsker å prøve noe nytt. Premier League vil være en åpenbar mulighet. Men han ønsker ikke å fortelle noe om hvor han ønsker å fortsette karrieren sin.

– Jeg prøver alltid å utvikle meg selv, både som fotballspiller og som person, sier han.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -