Lägerbacks debut som Norsk landslagssjef spilles foran et utsolgt Windsor Park

204

Vår ferske landslagssjef Lars Lägerback blir alt annet en enkel borte mot Nord- Irland i kveld.

I en kamp som også rapporteres å være utsolgt. Noe som betyr at 18.000 tilskuere vil følge oppgjøret fra tribuneplass. Laget ligger på en andreplass i VM-kvalifiseringsgruppen, og kveldens kamp mot Norge er en såkalt «sekspoengskamp», noe som gjelder for begge lag.

Norge er nødt til å ta alle de tre poengene med seg hjem fra Nord-Irland om de skal ha noe forhåpninger om å nå VM i Russland i 2018. Vinner hjemmelaget vil det være sju poeng ned til Norge. Vinner Norge i kveld skiller det bare et poeng mellom lagene. Lars Lägerback og hans assistenttrener Per Joar Hansen har ikke fått mye tid på seg, før kveldens kamp mot Nord-Irland. Det er ingen skade trøbbel i det norske laget, og alle meldes frisk og klar til kveldens kamp mot Nord-Irland.

Norge slo Nord-Irland for fem år siden, det var også debuten til nåværende Nord-Irland trener Michael O’Neill. Hvor de norske gutta vant 0-3. Men det er bare to fra den gangen som er med i troppen til Lars Lägerback. Hvor målene ble scoret av Håvard Nordtveit, Tarik Elyounoussi og Espen Ruud scoret målene i lagenes forrige møte.

- Annonse -

Mye skadetrøbbel hos Nord-Irland

Nord-Irland har mye skader på sitt lag i forkant av kveldens kamp mot Norge. Noe som gjør at  Michael O’Neills har ikke de store valgmulighetene i kampen mot Norge. Spillere som Corry Evans (lyske) og Aaron Hughes (legg) er uaktuelle, mens Josh Magennis, har ikke vært med på treningene er usikker, og mest sannsynlig er ikke han å se på banen og heller ikke i kamptroppen.

Laget er også usikker på formen til Kyle Lafferty, Norwich-spissen har scoret tre mål for Nord-Irland så langt i denne VM-kvalifiseringen. Fra før er det flere som misser kampen kjente spiller, som Will Grigg er ute med en kneskade, mens Shane Ferguson er utestengt.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -