Aston Villa forlenger med landslagsspiller

116
Villa Park
Villa Park. Foto: Wikimedia

Aston Villa forlenger med landslagsspiller

Aston Villa FC bekrefter idag på sine hjemmesider at midtbanespilleren Fabian Delph (25) har forlenget med klubben. 25-åringen har skrevet under for 4,5 nye år. 

Delph, som lenge har vært ønsket av både Liverpool og Tottenham, legger dermed alle overgangsrykter i grus. Nå må han eventuelt kjøpes ut av kontrakten – noe som trolig ikke blir billig. Hovedpersonen selv legger ikke skjul på at han har et spesielt forhold til Villa og at det var mye av årsaken til at han valgte å forlenge med klubben.

«Fansen og klubbformannen har behandlet meg fantastisk og jeg har et svært godt forhold til manageren. Jeg ser på de andre guttene på laget som mine brødre og jeg er veldig glad for å få bli her. Jeg er en lojal person, og ved å skrive under på en ny kontrakt med denne klubben, håper jeg å vise alle hva slags person jeg er. Jeg elsker klubben og den har blitt en del av meg. Jeg elsker å være her og vil alltid gi 100% for laget. Dette er min klubb og jeg ønsker å bli her. Derfor forlenger jeg nå avtalen», sier Delph til klubbens hjemmeside.

25-åringen, som ble kåret til årets Villa-spiller i fjor, fikk sin A-landslagsdebut for England mot Norge på Wembley, 3. september 2014, da han kom inn i det 69. minutt. En kamp England forøvrig vant 1-0.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -