Landslagsspiller klar for Tromsø

189

Landslagsspiller klar for Tromsø


Den islandske landslagsspilleren Aron Sigurdarson (22) er klar for Tromsø IL.


Det bekrefter klubben fredag formiddag. Islendingen har skrevet under en treårskontrakt som strekker seg ut 2018-sesongen. Overgangssummen er ukjent.

Sigurdarson var i Tromsø på prøvespill tidligere i vinter og imponerte i treningskampen mot Finnsnes hvor Gutan vant 3-0.

Siden det oppholdet har han også debutert for det Islandske A-landslaget. Der scoret han et nydelig mål i kampen 3-2 tapet for USA.

- Annonse -

I Tromsø ønsker man at han skal utvikle seg videre i TIL, og at han skal nærme seg en plass i Islands tropp til sommerens EM-sluttspill.

– Han har debutert for det islandske landslaget. Vårt mål er at overgangen til TIL skal gjøre han til en fast landslagsspiller for Island, og være aktuell for EM i Frankrike, sier Sportssjef i TIL, Svein Morten Johansen i følge nettavisen.

Med Sigurdarson inn portene på Alfheim begynner konkurransen om plassene å tilspisse seg i TIL-stallen. Kants-spillerne Magnus Andersen og Mikael Norø Ingebrigtsen har allerede sentrale roller i laget, og med signeringen av Sigurdarson og Morten Gamst Pedersen den siste uka vil det bli ytterlige kamp om plassene i startoppstillingen.

(Foto: Eirik Dahl, Folkebladet)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -