Lars Bohinen ny trener for Aalesund FK

318
Lars Bohinen er klar som ny trener for Aalesund FK fra 2018. Foto: Aalesund FKs hjemmeside

Så er ny hovedtrener klar for Aalesund FK, som rykket ned til OBOS-ligaen i år. Lars Bohinen skifter ut Sandefjord Fotball og Eliteserien med Aalesund FK divisjonen under.

Dette melder Bohinen selv via Aalesunds hjemmeside via en video som du kan se her

Hovedgrunnen til Bohinen selv, er utfordringen av å få en slik stor klubb som Aalesund opp igjen til Eliteserien.

Klubbdirektør Geir Steinar Vik forteller at det er blitt jobbet med en lang liste av trenerkandidater. Klubben har blitt kontaktet av en rekke interessenter fra inn- og utland. Valget falt til slutt ned på Bohinen, noe Vik er strålende fornøyd med. – Vi mener at dette er en god match, og gleder oss til å ta fatt på samarbeidet, sier klubbdirektøren på klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Lars Bohinen er en velkjent skikkelse for alle som følger norsk fotball, og en av de mest profilerte norske fotballpersonlighetene. Siden 2014 har han ledet Sandefjord, blant annet til to opprykk til Eliteserien. Lars Bohinen har også en fortid i Vålerenga og Stabæk, henholdsvis som sportslig administrativ leder og sportsdirektør. Som spiller har Lars Bohinen 49 A-landskamper for Norge, og klubbkarriere i blant annet Nottingham Forest, Blackburn Rovers og Derby County. Nå ser han frem til et nytt kapittel i sin fotballkarriere.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -