Las Palmas rystet Real Madrid på Bernabeu.

167

Bilde: Marca. Ronaldo scorer utlikningsmålet i det 90. minutt.

Det er full midtuke runde i Spania denne uken. Noen kamper ble spilt i går, i dag var både Barcelona og Real Madrid i aksjon. Det ble mange scoringer og ikke alle ble scoret av de man forventet på forhånd.

Barcelona – Sporting Gijon 6-1. Scoringer: B: Messi, Rodriguez (selvmål), Suarez, Alcacer, Neymar, Rakitic. SG: Castro
Det ble målfest på Camp Nou i kveld. Det var total dominans av hjemmelaget i hele kampen. Det gikk såpass greit at Suarez fikk hvile i andre omgang og Messi ble byttet ut etter en times spill. Iniesta og Pique ble også hvilt denne kampen. Nå er nok ikke Gijon noen målestokk, men de ble regelrett rundspilt i denne kampen. De fikk en scoring etter noe svakt forsvarspill fra hjemmelaget. Det var den eneste reelle muligheten de hadde. Neymar har ikke scoret så mye denne sesongen, men satt inn en perle av et frispark.

Real Madrid – Las Palmas 3-3. Scoringer: RM: Isco, Ronaldo (2). LP: Tana, Viera, Prince-Boateng.
Dette skulle være en enkel kamp for serielederne. Det ble det langt fra. Isco åpnet allerede etter 8 minutter. Da forventet vel alle at dette blir som forventet. Men bare 2 minutter senere var Las Palmas ajour. Det stod 1-1 til pause. Det var først i andre omgang at dramaet begynte. Etter 47 minutter spilt mister Bale hodet. Først en tåpelig takling bakfra midt på Las Palmas halvdel. Et klart gult kort. Så blir det litt knuffing og mulig noen kommentarer til dommeren og et gult til og tidlig dusj. Etter 5 minutter blir Ramos avblåst for hands innenfor 16-meteren og straffe. Ramos klarer også å prate på seg et gult kort i den situasjonen. Real Madrid kom sterkt på slutten i en kamp de så ut til å tape. Først etter 86 minutter får de straffe. Ronaldo setter den sikkert. Etter 90 minutter får Real Madrid corner som Ronaldo stanger i mål. Det ender 3-3. Fantastisk opphenting av Real Madrid med 10 mann, men to viktige poeng tapt.

Barcelona leder nå La Liga et poeng foran Real Madrid som har en kamp mindre spilt.