Le Merchand: Vi må være fokuserte

111

I morgen Søndag tar Fulham i mot Oldham til FAcup dyst på hjemmebane, Le Merchand forteller til Fulham sine hjemmesider at laget må være fokuserte.

I et intervju med Fulham FC sine hjemmesider forteller Maxime Le Merchand at dersom Fulham vinner så vil det gi laget en ny selvtillit.

– Jeg synes at vi jobber hardt for at vi skal forberede spillet vårt. Hvis vi vinner, vil det gi oss selvtillit til neste kamp i Premier League, det tror jeg vil være bra for oss og laget vårt sier Merchand til Fulham sine hjemmesider. Merchand mener at FA cupen er prestisjefylt og at han har gode minner ved å se en FAcupfinale, derfor ønsker han at Fulham skal nå langt i cupen.

Oldham er en annen type motstander enn det som Le Marchand har møtt så langt i sin tid i England, og han vet at det ikke er rom for selvtilfredshet mot League Two-siden.

- Annonse -

– Vi har sett noen videoer av dem, forklarte han. Vi må være fokusert fordi de vil slå et lag som spiller i Premier League, så vi må være fokuserte og sørge for at vi er fullt forberedt avslutter han til hjemmesiden til Fulham.

Begge lag har tvilsomme spillere inn mot cupkampen mot Oldham. Hos Fulham er både André-Frank Zambo Anguissa, Alfie Mawson usikre kort mens hos Oldham er Rob Hunt usikker.

Oldham har 3 seiere og 2 tap på sine siste 5 kamper, mens Fulham har 2 uavgjort, 2 tap og en seier på sine siste fem kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -