Lee Johnson er Sunderlands nye hovedtrener

315

Sunderland har funnet en ny hovedtrener: Lee Johnson blir Phil Parkinsons etterfølger på Stadium of Light.

Phil Parkinson hadde fått sparken forrige søndag. Andrew Taylor ble utnevnt til vikartrener og ledet laget mot Burton Albion (1-1) på tirsdag.

Johnson har erfaring fra både Championship og League One. Han var tidligere ansvarlig for Oldham, Barnsley og Bristol City. I sistnevnte klubb ble han i over fire år, fram til han fikk sparken i juli i år.

Les også: Avis: Manchester United i kontakt med Dembele

- Annonse -

– Jeg snakket med Kristjaan (Speakman, klubbens sportsdirektør, red. anm.), Jim (Rodwell, klubbens styreleder) og eierne, og ble helt overveldet av deres planer og drømmer for klubben. Jeg kan se så mye potensial, og jeg kan se det overalt. Jeg ser det i ligaen og hvordan vi kan trappe opp, jeg ser det i fasilitetene, jeg ser det i samfunnet og i lidenskapen folk i Sunderland har, og jeg ser det også i akademiet, sier Sunderlands nye trener til klubbens hjemmeside.

39-åringen leder Sunderland for første gang i dagens seriekamp mot Wigan Athletic. Sunderland har 24 poeng etter 14 kamper og ligger for øyeblikket på syvendeplassen i League One.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -