Leeds – Stoke 3-1

126

Leeds vinner 3-1 over Stoke i åpningskampen hjemme på Elland Road, Marcelo Bielsas første kamp som manager for Leeds.

- Annonse -

Marcelo Bielsa, kanskje en av de mest oppfinnsomme trenerne i verden, men kanskje ikke like kjent for alle, har overtatt som trener for den “sovende kjempen” Leeds United. Det startet lykkelig med en 3-1 seier over opprykkskandidaten Stoke. Leeds var siste klubben som vant serien før det ble Premier League.

Marcelo Bielsa har vært en inspirasjonskilde for trenere som Pep Guardiola (City), Mauricio Pochettino (Spurs) og Diego Simeone (At. Madrid).

Engelsk presse har allerede tatt for seg pressekonferansen før og etter kampen som det mest spennende. Ja, det var litt uvanlig, men mannen snakker ikke godt engelsk.

Bielsas pressekonferanse før og etter kamp.

Leeds ledet 2-0 til pause etter scoringer av Klich og Hernandez. I 2. omgang ble det 1-1. Stoke fikk straffe i 52. minutt og Afobe (Stoke) satte ballen sikkert i mål. I 57. minutt øker Liam Cooper Leeds ledelsen til 3-1. Leeds vinner til slutt 3-1 i en jevnspilt kamp hvor hjemmelaget var best etter 90 minutter.

Tabell – Championship

Statistikk

Kampen var jevnspilt, men Leeds var litt bedre i denne kampen. Blir veldig spennende hvis denne mannen får klubben opp i Premier League. Stoke? De har et meget godt lag, som vil ta mange poeng i kampene fremover. Hvis Bielsa fullfører sesongen i Leeds vil det bli ganske avgjørende.

Kommentarer

kommentarer