Leeds United med stø kurs mot Premier League

524

Leeds vinner kampen mot Derby etter en scoring i hver omgang. Leder nå Championship med 5 poeng med en kamp mer spilt.

Scoringene til Leeds kom fra Roofe (20. min.) og Harrison (47. min.) Dette var en relativt sjansefattig kamp, hvor Leeds scorer på 2 av de 5 skuddene de har på målet. Derby er ikke spesielt frempå, og står med en fattig avslutning mot Leeds keeper Bailey Peacock Farrell.

Sjansestatistikken viser solid ballbesittelse til Leeds (63/37). Når det gjelder pasninger og pasningspresisjon er Leeds også overlegent best, (Pasninger=488/299) og (Pasn.presisjon%=76/62).

Derbys manager er den ikke helt ukjente Chelseaspilleren Frank Lampard. Derby County er brukbart med denne sesongen, og ligger etter fredagens tap på Elland Road fortsatt på en fin 6. plass, som sikrer plass i playoff.

Foto: Lindsey Parnaby

Det skulle alikevel bli helt andre hendelser som har fått fokus i forbindelse med denne kampen. Torsdag 11.20 lokal tid rykket Derby-politiet ut etter meldinger om at en mann oppførte seg mistenkelig på utsiden av Moor Farm, treningsanlegget til Derby. Mannen var utstyrt med kikkert og avbitertang.

- Annonse -
Moor Farm

Tatt for spionasje mot Frank Lampards lag

Marcelo Bielsa innrømmer at mannen var sendt ut av han, og at klubben ikke hadde noen kjennskap til dette. Mannen fikk tilsnakk og ble ikke arrestert.

Til Sky Sports sier Bielsa:

«Jeg er ansvarlig. Det spiller ingen rolle om det er lovlig eller ei, rett eller galt. For meg er det nok at Frank Lampard og Derby føler at det ikke var i orden. Jeg sendte en observatør for å se Derby trene også før lagenes oppgjør tidligere i sesongen. Jeg har gjort det i mange år. Vi har gjort det åpent og har snakket om det i mediene. For noen er det galt, for andre ikke.» 

Han fortalte også at han blant annet fikk rapporter fra motstanderens trening da han var Argentinas landslagssjef.

Derby-manager Frank Lampard avbrøt treningen da spionen ble oppdaget. Dette var Lampards kommentarer til Sky Sports:

«Jeg synes ikke det er bra sportsånd, og jeg godtar ikke at han forklarer det med at han kommer fra en annen kultur. Om jeg er så heldig at jeg får reise til et annet land og jobbe, vil jeg finne ut hva etiketten er i det landet og overholde det.»

Leeds United har gått offentlig ut og beklaget torsdagens hendelse.

Leeds beklager seg til Derby etter spionasje på Moor Farm.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -