Leeds United signerer spiller fra Real Madrid

811

Leeds United har signert den 32 årige keeperen Kiko Casilla fra Real Madrid.

Casilla har forhandlet frem en avtale om å kjøpe seg selv ut av kontrakten med Real Madrid, det gjenstod 18 måneder.

Francisco «Kiko» Casilla Cortés

32 åringen har en landskamp for Spania, og har vært 8 sesonger i Espanyol. Kom tilbake til Real i 2015, klubben hvor karrieren startet. Siden overgangen har «Kiko» våktet målet 25 ganger for Real i La Liga, totalt 43 kamper i denne perioden inkludert cup-kamper. Siste kamp var 13. januar, da satt han på benken.

Det er primært ankomsten av Thibaut Courtois som har ført til at spilletiden har blitt noe redusert denne sesongen.

Leeds United Kiko Casilla har vunnet Champions League med Real Madrid (Foto: GETTY)

Sammen med Bailey Peacock-Farrell vil han konkurrere om å være førstevalget for klubben som leder Championship.

- Annonse -

Spilleren forteller at han har studert Leeds manageren over lang tid, helt fra han var i Spania (Athletic Bilbao, 2011-13). Har snakket med spillere som har vært i lagene Bielsa har trent, og på denne bakgrunnen tatt valget om å satse på spill i England under Bielsas ledelse.

Leeds United har i en pressemelding presisert at Kiko Casilla kommer til klubben for å kjempe om keeperplassen med Peacock-Farrell og Will Huffer.

Når det gjelder SPYGATE så er denne saken enda ikke avgjort. Det er mange fotballpersonligheter som har meninger om hendelsen. Saken har havnet hos FA, som vil behandle episoden, og komme med en avgjørelse i saken. Det vil i så fall sette presedens for lignende saker i fremtiden. Det finnes nemlig ingen regler som sier dette er forbudt.

Leeds møter Stoke lørdag på bet365 Stadium.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -