Leipzig forlenget med stortalentet

200
Foto: RB Leipzig klubblogo

Den tyske 1. Bundesliga-klubben RB Leipzig har forlenget med Ibrahima Konaté frem til 2023.

Sommeren 2017 hentet RB Leipzig det franske stortalentet Ibrahima Konaté i fra den franske Ligue 2-klubben FC Sochaux. Denne sesongen har Konaté blitt mer eller mindre fast på laget og har spilt 14 av 18 kamper for klubben i Bundesliga.

Utviklingen har vært enorm

Klubben har sett en vanvittig utvikling og stabilitet fra spilleren, det har nå blitt belønnet med en kontrakt frem til sommeren 2023. 19-åringen som hadde en kontrakt som gikk frem til 2022.

En fornøyd sportsdirektør

– Ibrahima Konaté har utviklet seg voldsomt hos oss, og med hans kvaliteter har han også blitt en viktig del av forsvaret vårt. Som også har spilt en masse Bundesliga og internasjonale kamper til tross for at han bare er 19 år. Vi er ekstremt fornøyd med å ha forlenget med han sier, Ralf Rangnick til klubbens hjemmeside.

Fornøyd franskmann

– Jeg er veldig glad for å ha forlenget kontrakten min med RB Leipzig. Det er en flott klubb, for utvikling både på og utenfor banen. Jeg føler en ekstremt tillit fra klubben, og jeg vil jobbe hardt for å fortsette å forbedre meg selv. Jeg setter pris på denne muligheten fra RB Leipzig, sier 19-åringen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -