Leipzig henter Matheus Cunha

326
Red Bull Leipzig logo

RB Leipzig har hentet den brasilianske spissen Matheus Cunha fra sveitsiske FC Sion. Bundesligaklubben har bekreftet overgangen på sin nettside.

19-åringen koster rundt 15 millioner Euro, ifølge den tyske avisen Bild. Cunha har signert en kontrakt fram til sommer 2023.

– Matheus Cunha er en veldig interessant spiss. Med sin alder, sin hastighet og sin offensive spillestil passer han veldig bra i klubbfilosofien. Matheus har utviklet seg meget bra i de siste månedene og vist seg fram, sier Leipzigs sportsdirektør Ralf Rangnick.

Matheus Cunha kom fra Coritibas U20-lag til Sion i sommer i fjor. I sin første sesong på seniornivå spilte spissen 29 ligakamper (10 mål, 8 målgivende), og anses som et av de største talentene i sveitsisk fotball.

- Annonse -

– Jeg er glad for at jeg kan gå til Tyskland. Det er en utfordring for meg, men jeg tror at jeg er god nok til å kunne hevde meg i Bundesliga. Jeg ser fram til den nye oppgaven, det nye miljøet, og et ungt og sultent lag. Jeg er sikker på at jeg utvikler meg best mulig i Leipzig, sier Cunha.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -