Leipzig i kvartfinalen etter seier mot Wolfsburg

91
Red Bull Leipzig logo

(Leipzig – Wolfsburg 1-0) RB Leipzig har avansert til kvartfinalen i DFB-Pokal. Matheus Cunha scoret det avgjørende målet.

Brasilianeren fikk ballen fra Lukas Klostermann etter åtte minutter og overvant Koen Casteels.

Wolfsburg var deretter harmløse. Det eneste farlige skuddet på mål kom fra Renato Steffen og ble reddet av Peter Gulacsi.

Deretter kom det lite fra Wolfsburg. Leipzig tok styringen av kampen, men var ikke veldig farlige selv. Før pausen oppstod det knapt mer enn noen halvsjanser.

Dette endret seg i andre omgang. Hjemmelaget viste en del gode kombinasjoner og skapte noen veldig gode muligheter. Ibrahima Konaté nådde akkurat ikke Marcel Sabitzers forlengelse med hodet. Robin Knoche reddet på streken mot Yussef Poulsen. Koen Casteels reddet sterkt mot Matheus Cunha, Sabitzer og sin egen høyrebekk Paul Verhaegh.

Leipzig burde ha scoret flere mål, men ble ikke straffet. Wolfsburgs klarte aldri å true vertenes forsvar og kom ikke til noen sjanser etter pausen.

1. RB Leipzig vant dermed fortjent og er for første gang i sin historie i kvartfinalen. Wolfsburg kan sette fokuset på Bundesliga.