Leipzig med knusende seier over Hertha Berlin

144

RB Leipzig lagde hakkemat av Hertha Berlin på eget gress med hele 5-0.

Hertha Berlin tok turen til Leipzig, for et møte med RB Leipzig. På forhånd var det dukket for et jevntoppgjør mellom lagene. Men slik skulle det altså ikke bli. Hvor dansken Yussuf Poulsen scoret tre ganger da RB Leipzig hjemme slo Hertha Berlin 5-0 i Bundesliga. Men det gikk ett kvarter før målet skulle komme.

Emil Forsberg fikk en pasning fra Kevin Kampl, svensken gjorde ingen feil og sendte hjemmelaget i ledelsen. Halvtimen senere var det dansken sin tur etter en flott kontring setter dansken ballen bak Rune Jarstein, det sto 2-0 til hjemmelaget.

Dansken kunne ha scoret 3-0 målet like etter pausen. Men ballen stryker stolpen og til sides. Bare sekunder etter, kom målet for dansken. Når han setter ballen nok engang bak Jarstein. Og igjen var det Timo Werner som var mannen bak pasningen. Seks minutter senere leverte Yussuf Poulsen sitt store mål da han ble sendt alene med keeperen og det sto 4-0. To minutter senere økte Amadou Haidara til 5-0 som også ble sluttresultatet.