Leipzig med knusende seier over Nürnberg

136

RB Leipzig lagde hakkemat av de nyopprykkede fra Nürnberg.

Før kveldens oppgjør mot RB Leipzig, hadde Nürnberg sluppet inn langt flere mål en de resterende lagene i Bundesliga.  Og det er noe de mest sannsynlig vil være alene om i en ganske lang stund.  I en kamp hvor gjestene ble fullstendig utspilt av vertene fra Leipzig. Yussuf Poulsen og co, ga seg ikke før det sto 6-0 på tavlen. I en kamp som det var spill mot et mål.

Kampens første scoring kom allerede etter bare tre minutter. Når Kevin Kampl drar enkelt av en mann og smeller ballen i hjørnet.  Bare fire minutter senere sendte dansken Yussuf Poulsen hjemmelaget opp i en 2-0 ledelse. Marcel Sabitzer gjorde det 3-0 før Werner ville melde seg på  festen og satte inn 4-0 etter bare en halv times spilt. Den samme duoen scoret også 5-0 og 6-0 i starten av andre omgangen, og da ble ydmykelsen totalt.

Men det kunne ha blitt enda styggere for Nürnberg. Da Tim Leibold først laget straffespark, og samtidig fikk se det røde kortet. Imidlertid klarte ikke Werner, og sette den forbi målvakten. I dagens tidligere kamper i Bundesliga tapte Hoffenheim hjemme 1-2 ovenfor Eintracht Frankruft. Mens Freiburg og Bayer Leverkusen spilte uavgjort.