Leno forlenger med Bayer Leverkusen

128

 Bernd Leno har forlenget kontrakten med Bayer Leverkusen frem til 2020.

Bernd Leno har vært førstekeeperen til Bayer Leverkusen en stund, og nå har partene forlenget kontrakten med Bayer Leverkusen. Den tyske landslagskeeperen har nemlig forlenget kontrakten frem til 2020 med “Die Werkself”, det bekrefter klubben på sin offisielle hjemmeside. 24-åringen har allerede spilt over 150 kamper for Bundesliga-klubben. Nå skal han fortsette å spille kamper på BayArena.

Sportsdirektørene Rudi Völler sier at avtalen med Bernd Leno, viser hvor viktig han er for klubben. Nå er vi endelig kommet til enighet med Bernd Leno og vi kan se fremover. Han har i de siste fem-årene bevist at han har nivået inne og han er blant de beste målvaktene i verden.  

Michael Schade er også strålende fornøyd med at klubben fikk forlenget kontrakten med Leno. Det er også en viktig faktum at vi signerer videre med de beste spillerne.

- Annonse -

Det er viktig for andre spillere, også at det kan se at det ikke bare Bayern München og Borussia Dortmund, som kan spille fotball.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -