Lerager bare en legesjekk unna før han er Bordeaux-spiller

252

Om  Lukas Lerager består den obligatoriske legesjekken og signere en kontrakt, blir han Bordeaux-spiller innen kort tid.

Midtbanespilleren Lukas Lerager er svært nær en overgang til den franske fotballklubben Bordeaux. Lukas som fortiden er med i den danske troppen til lørdagens VM-kvalifiseringskampen borte mot Kasakhstan.

Bordeaux skriver på sin hjemmeside at det foreligger en avtale med danskens nåværende belgiske klubben Zulte Waregem om en overgang. Hvis Lukas Lerager består den obligatoriske legesjekken, og signere de nødvendige papirer, vil han bli presentert mandag som ny Bordeaux-spiller.

23-åringen Lukas Lerager har tidligere spilt for de to danske klubben, AB og Viborg før han i fjord skiftet til belgisk fotball i fjor sommer.På tirsdag gjorde Lukas Lerager debut på det danske landslaget, når han kom inn de siste 25 minutter i 1-1 kampen hjemme mot Tyskland.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -