Leverkusen enkelt videre til åttedelsfinalen

127

Karim Bellarabi ble den store helten for Bayer Leverkusen, etter dem beseiret Sporting Lisboa med 3-1 (4-1 sammenlagt).

Bayer Leverkusen tok i går kveld mot Sporting Lisboa fra Portugal i Europa League. Hvor en billett til åttedelsfinalen, og tyskerne hadde allerede et godt utgangspunkt fra bortemøtet i Portugal med 0-1 seier i forrige uke. Det var faktisk hjemmelaget som scoret kampens første mål. Etter en halvtimes spilt, banket Karim Bellarabi ballen i mål fra skrå vinkel. Keeperen kunne ikke gjøre noe som helst og hjemmelaget ledet 1-0 (2-0 sammenlagt).

Men gjestene nektet å legge seg bakpå. Åtte minutter etter Leverkusen scoringen var Joao Mario frempå etter et skudd som gikk i stolpen, banket han den i mål til utligning stillingen var 1-1 etter den førsteomgangen. 

Bellarabi, som allerede hadde scoret en gang, var ikke fornøyd med bare å score et mål. Derfor valgte han å doble målkontoen for kvelden, midtveis andreomgang. Denne gangen tok han ballen med seg inn i banen. og løsnet et skudd like utenfor 16-meteren, og ballen havnet i mål. Leverkusen scoret igjen like før sluttsignalet. Hakan Çalhano?lu som hamret den i mål og sikret en 3-1 seier for Leverkusen. 

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -