Leverkusen holder CL-drømmen vedlike etter storseier over Augsburg

98

Augsburg tok ledelsen, men ett veldig effektivt Bayer Leverkusen snudde kampen med fire mål da de vant 4-1 og inntok sjetteplassen på tabellen.

Bayer Leverkusen har fremdeles ikke gitt opp drømmen om europeisk fotball neste sesong da de fredagkveld besøkte et Augsburg-lag som ikke har mer å spille for denne sesongen. Men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 12 minutter spilt Kevin Danso plasserte ballen utenfor rekkevidden til gjestenes målvakt, etter et flott angrep ute på høyresiden.

Det tok imidlertid ikke langt tid før gjestene fikk målet, etter to minutter satt utligningen. Kevin Volland ble sendt alene mot mål og fra dø vinkel plasserte han ballen lekkert i mål. De to lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Det tok ikke lang tid etter hvilen, når stortalentet Kai Havertz scoret et fremragende mål tre minutter etter pausen. Med en delikat berøring på ballen, satte han foten på et hardt innlegg og sendte ballen over Augsburg-keeperen.

Forsvarsspiller Jonathan Tah la på til 3-1 etter en times spill, og til slutt kom Julian Brandt også på scoringslisten i siste øyeblikk. 4-1-seieren betyr at Leverkusen midlertidig klatret opp på sjetteplass.