Leverkusen og Schalke vant i Florida Cup

104

En scoring tre minutter før slutt av Stefan Kiessling (bildet) sikret et ganske så reservespekket Bayer Leverkusen 1-0-seier i Florida cup mot Independiente Santa Fe fra Colombia.

Bayer Leverkusen benyttet også åtte spillere i pausen i en kamp der det var en spesiell atmosfære. Et lite, men fullsatt stadion i Orlando så spesielt fram til at Javier «Chicarito» Hernandez skulle komme ut til oppvarming, men hele Leverkusen-laget fikk en varm velkomst.

Også Schalke spilte i natt europeisk tid i Florida cup og vant 2-0 mot Fort Lauderdale fra USA. Franco di Santo og Leroy Sané scoret målene der Schalke så og si byttet hele laget i pausen, men Sané og Jonathan Geis fikk noen minutter av andre omgang.

Di Santo scoret i første omgang etter 29 minutter, mens Sané scoret etter 57 minutter – akkurat rett før han ble byttet ut.

I Florida cup er det åtte lag med og alle spiller to kamper hver. Flest poeng, og eventuelt målforskjell, avgjør hvem som vinner.

Også en del andre tyske lag var i aksjon i treningskamper søndag.

Werder Bremen tapte 1-3 mot 3. liga-laget Erzgebirge Aue, mens Darmstadt spilte 1-1 mot Kasimpasa. Ingolstadt har ikke scoret mange mål denne sesongen, men vant 6-1 mot Sonnenhof Grossaspach, mens Mainz vant 2-0 mot Club Brugge. I en kamp mellom Bochum og Stuttgart ble det 0-0. Det er svært varierende lagoppstillinger i disse treningskampene.

Innlegget Leverkusen og Schalke vant i Florida Cup dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com