Lillestrøm fornyer kontrakten med Arne Erlandsen

178
Arne Erlandsen er ikke lengre trener i Lillestrøm Sportsklubb. Bilde: Wikimedia.

Norgesmesteren Lillestrøm SK har fornyet kontrakten med hovedtrener Arne Erlandsen. Dette bekreftet klubben på sin hjemmeside. Foreløpig varer Erlandsens kontrakt ut 2019.

- Annonse -

Partene har signert en rullende kontrakt. Om begge parter ønsker det blir kontrakten dermed forlenget til å gjelde det påfølgende året ved starten av en ny sesong.

– Det var dette vi ønsket, både klubben og jeg. Jeg tror det er viktig både for meg, spillerne og klubben at man er klare på hvem som skal jobbe her i relativt lang tid fremover som leder. Det er en sikkerhet for alle parter, og det gir oss kontinuitet. Spillerne vet hva de har å forholde seg til, sier Arne Erlandsen til klubbens hjemmeside.

Erlandsen jobbet som trener i Lillestrøm mellom 1998 og 2004. I september 2016 tok han over etter Runar Kristinsson, og reddet Lillestrøm fra nedrykk. I fjor vant han cupen med Lillestrøm, men har slitt i serien. I 2017 havnet Lillestrøm på 12. plass, og i år har laget samlet fire poeng etter like mange kamper.

– Vi har lagt planer og retningslinjer for å nå de målene vi ønsker å oppnå. Kontinuitet er viktig, og det har gjort at vi har forlenget med mange av spillerne. Men vi ønsker å tenke kontinuitet også når det gjelder spillestil. Vi skal være godt trent og det skal gå raskt i lengderetningen. Og vi tror Arne er rett mann til å videreutvikle det vi har startet på. Nettopp for at vi skal bli et enda bedre lag, sier styreleder Morten Kokkim.

Kommentarer

kommentarer