Lillestrøm-keeper klar for tysk fotball

613
Jo Coppens. Bilde: Diasson David, Wikimedia.

Den belgiske keeperen Jo Coppens forlater Lillestrøm SK til fordel for SpVgg Unterhaching. 30-åringen har signert en kontrakt fram til sommeren 2021.

Coppens kom til Lillestrøm i slutten av juli i fjor, etter at hans engasjement i tyske Carl Zeiss Jena hadde blitt avsluttet. For Lillestrøm spilte han sju kamper i OBOS-ligaen, men tapte kampen om førsteplassen mellom stengene mot Mads Hedenstad Christiansen.

I likhet med Coppens’ tidligere klubb Jena, spiller Unterhaching i 3. Liga i Tyskland. Klubben fra Bayern kjemper for øyeblikket om å overleve på det tredje øverste nivået, og ligger på 16. plass (av 20) etter 20 kamper. Likevel ser keeperen fram til utfordringen i klubben fra delstaten Bayern.

Les også: VIDEO: Se Martin Ødegaards første intervju som Arsenal-spiller

- Annonse -

– Jeg hadde en super tid i Norge, men da forespørselen fra Unterhaching kom, trengte jeg ikke lang betenkningstid. Jeg har ofte spilt mot Haching, og har blitt kjent med og respektert klubben, sier Coppens til Unterhachings hjemmeside.

Etter at Coppens har forlatt klubben, har Lillestrøm førstekeeperen Mads Hedenstad Christiansen og Emil Ødegaard, som har returnert fra låneoppholdet i Grorud, som alternativene mellom stengene.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -